Vernieuwde opzet Lawine I Theorie

We hebben voor het seizoen 2019-2020 onze cursussen onderhanden genomen aan de hand van gebruikerservaringen van cursisten. Dit heeft geleid tot een vereenvoudiging van het programma, zodat deelnemers makkelijker kunnen aansluiten bij de doelstellingen van de gidsen en instructeurs. Efficiënter, leuker, makkelijker!

De doelstelling van Lawine I blijft hetzelfde als altijd. Je leert de basis om verstandig onderweg te kunnen zijn buiten de piste in en in de directe omgeving van een skigebied. Geen ingewikkelde sneeuwkunde, geen onnodige wetenschap, maar een hele praktische benadering. Beslissingen nemen daar draait het om!

In 2 dagen theorie leer je de basis die je nodig hebt om verstandig te kunnen freeriden. Verzorgde presentaties met talloze filmpjes en fotomateriaal. Natuurlijk zijn er veel praktische oefeningen en doen we veel vraag & antwoord sessies. Het 3×3 systeem, beslisstrategieën, hoe zit het met wind en triebschnee, het lawinebericht, rijtactieken, de factor mens, enz, enz. Eigenlijk teveel om op te noemen. En dat in slechts 2 dagen!

Data theorie Lawine I

(cursus duurt twee dagen of 4 avonden)

DAGCURSUS (2 dagen):

AVONDCURSUS (4 avonden):

  • 25 nov 2, 9 en 16 december 2019 – van 19.30 tot 22.00 uur- Uithof, Den HaagINSCHRIJVEN

Kosten bedragen € 140,- inclusief lesmateriaal, exclusief eten/drinken.

Let op: na inschrijving krijg je een melding dat er een email is verstuurd, maar dit gebeurt in werkelijkheid pas later!

Voorwaarden voor deelname theorie: Geen! Je kunt de theorie natuurlijk los volgen, maar de combinatie met de praktijk is pas echt waardevol!