Lawine II Theorie, 2016 België

Description:

Kennis is macht! Daarom is er Lawine II, het vervolg op Lawine I, de WePowder Academy, of een 'Alpinkurs'. De theoretische onderwerpen worden verdiept en er is ruimte voor wat pure sneeuwkunde. Nieuw tov de Theorie Lawine I zijn de soorten lawines en bijpassende tactieken, toerenplanning en een uitgebreidere en complexere beslisstrategie die wat meer mogelijkheden geeft. Met Lawine II theorie 'in the pocket' begint het echt ergens op te lijken! Afzien en buffelen tijdens twee dagen theorie in Nederland en later die theorie vier dagen lang in de praktijk brengen in de bergen.

De Lawine 2 Theorie cursus vindt plaats in de kerstvakantie op 30 december 2016 en 8 januari 2017 van 10.00 tot 16:30 in Corsendonk De Linde in Retie. De kosten bedragen € 140,- en zijn inclusief het lesmateriaal maar exclusief eten en drinken.

Voorwaarden voor deelname

Lawine I theorie, een 'Alpinkurs', Snowsafety Module Of WePowder Academy gevolgd Je kunt de theorie natuurlijk los volgen, maar in combinatie met de praktijk wordt de theorie wel extra waardevol!

Registratie en betaling

Het aantal plaatsen is beperkt! Je bent pas succesvol ingeschreven als je naast het invullen van je persoonlijke gegevens ook betaald hebt via iDeal, Paypal of Credit Card (via de PayPal-knop; dit kan dan zonder PayPal account).  Na je inschrijving ontvang je een registratie- en betaalbevestiging, check je spamfilter (!). Per email ontvang je van ons de toegangskaart.

Vragen?

Heb je vragen, check dan eerst even de FAQ pagina.
We are sorry but registration for this event is now closed.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.