Update dag Module II WePowder 2019

Beschrijving:

'Update-dag' WePowder Module 2

 

21 januari 2019

Je hebt de WePowder Module 2 gevolgd en nu wil je naar de praktijk Lawine II met het Snow Safety Center. Dat kan (mits je aan de overige voorwaarden voor deelname aan de praktijk Lawine II voldoet) via deze 'update-dag' waarin alle vaardigheden en kennis op hetzelfde plan worden gelegd.

Inhoud

We besteden veel aandacht aan de vaardigheden 'interpreteren van alpine kaarten', 'routeplanning' en 'oriëntatie'. Verder zullen we methoden bespreken om de verschillende lawinesituaties eenvoudig te kunnen interpreteren. We zullen alle ins en outs van lawineberichten bespreken en een methode voor risicomanagement presenteren waarbij ook gebruik gemaakt wordt van hellingoriëntaties.

En misschien wel het belangrijkste van deze dag: je kunt alles vragen wat je maar wilt!

Locatie en prijs

Deze masterclass wordt op 21 januari 2019 gegeven bij MK Skiservice in Bilthoven. We starten om 19.00 uur en het eindigt om 23.00 uur.

Locatie & route.

Kosten zijn € 55,- per persoon.

Inclusief lesmateriaal, exclusief diner.

Registratie en betaling

Het aantal plaatsen is beperkt. Je bent pas succesvol ingeschreven als je betaald hebt via iDeal, Paypal of Credit Card (via de PayPal-knop; dit kan ook zonder PayPal account).  Na je inschrijving ontvang je een registratie- en betaalbevestiging, check je spamfilter (!).

Verder kan ook via Paypal betaald worden.

Vragen?

Heb je vragen, check dan eerst even de FAQ pagina.

 

Prijs EUR55.00

Start tijd: 19:00
Eind Tijd 23:00

Datum: 21 januari 2019

Adres
MK Skiservice
Rembrandtlaan 36
Ingang 14
Bilthoven
3723 BJ
Nederland
Kaart en Routebeschrijving

Aanmeldingdetails

Lawine II Theorie