Update dag Module II WePowder 2021

Beschrijving:

'Update-dag' WePowder Module 2

 

19 januari 2021

Je hebt de WePowder Module 2 gevolgd en nu wil je naar de praktijk Lawine II met het Snow Safety Center. Dat kan (mits je aan de overige voorwaarden voor deelname aan de praktijk Lawine II voldoet) via deze 'update-avond' waarin alle vaardigheden en kennis op hetzelfde plan worden gelegd.

Inhoud

We besteden veel aandacht aan de vaardigheden 'interpreteren van alpine kaarten', 'routeplanning' en 'oriëntatie'. Verder zullen we methoden bespreken om de verschillende lawinesituaties eenvoudig te kunnen interpreteren. We zullen alle ins en outs van lawineberichten bespreken en een methode voor risicomanagement presenteren waarbij ook gebruik gemaakt wordt van hellingoriëntaties.

En misschien wel het belangrijkste van deze dag: je kunt alles vragen wat je maar wilt!

Locatie en prijs

Deze 'masterclass' wordt op 19 januari 2021 gegeven bij MK Skiservice in Bilthoven. We starten om 19.30 uur en het eindigt om ongeveer 23.00 uur.

Locatie & route.

Kosten zijn € 55,- per persoon.

Inclusief lesmateriaal, exclusief diner.

Registratie en betaling

Het aantal plaatsen is beperkt. Je bent pas succesvol ingeschreven als je betaald hebt via iDeal, Paypal of Credit Card (via de PayPal-knop; dit kan ook zonder PayPal account).  Na je inschrijving ontvang je een registratie- en betaalbevestiging, check je spamfilter (!).

Verder kan ook via Paypal betaald worden.

Vragen?

Heb je vragen, check dan eerst even de FAQ pagina.

 

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.